Cautare

2180 de rezultate pentru "accident la brasov" (3.06 secunde)
Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov. ... Primarul Brasovului a declarat la REALITATEA TV ca agentii economici nu au aprobare pentru inchirierea acestui tip de echipamente. Un copil de opt ani a fost accidentat luni pe partia Bradul din Poiana Brasov.
Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc (61 de ani), nu va uita niciodata ziua de 28 octombrie 2014, atunci cand procurorii DNA- Brasov l-au retinut pentru 24 de ore.
Despre Revolutie si despre Romania de azi / 20/12/2015 (Continuare) Faptele care au dus la caderea regimului ceausist sunt cunoscute. ... nu se mai putea, ne ajunsese tuturor cutitul la os, dupa cea mai dura perioada de austeritate din perioada postbelica, dintr-o tara europeana.
Incendiu violent la o cabana din Brasov: tanar de 18 ani, dus la spital. ... In jurul orei 6 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la acoperisul unei cabane. ... La aceasta ora, se intervine pentru stingerea incendiului.
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500.
Robotul NOX se simte atat de bine la Brasov incat a invatat sa vorbeasca romaneste si i-a invitat duminica in Tara Profi pe romani unde petrecerea a continuat pe ritmuri rock, impreuna cu trupele Compact si Vita de Vie.
Aeroportul din Brasov se va deschide in noiembrie 2022. 8 companii mari vor sa zboare la aeroportul din Brasov. Aeroportul de la Brasov a costat 120 de milioane de euro.
Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Brasov a vandut prin licitatie un teren pe care se afla o strada din Brasov.
Liga a 2-a, etapa a 16-a FC Brasov - Dinamo 0-2 (0-1) Au marcat: ... FC Brasov: Micu - Marc, Fustar (cpt.), Mitrov (Tud.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Clubul Rapid a fost amendat cu 25.000 de lei pentru incidentele pirotehnice produse pe stadion la meciul cu FC Brasov.
"Foarte multi turisti se plimba cu autoturismele intre statiuni, altii pornesc spre casa, iar trecerile pentru pietoni sunt intens folosite, mai ales la Busteni.
Grupul de plastografi le asigura identitati false traficantilor de carne vie si falsificatorilor de carduri Procurorii DIICOT Craiova, impreuna cu politistii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Craiova, jandarmii si mascatii de la Serviciul de Interventie Rapida al politiei, au destructurat ieri o grupare care se ocupa de fabricarea unor documente false pentru sute de infractori ce actionau in tara si in strainatate.
In curand se implinesc cinci ani de la accidentul de schi in urma caruia a murit sotia actorului Liam Neeson (61 de ani). ... Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga. ... Cele doua iesisera la o plimbare pe un drum forestier din Bucegi, iar la un moment dat vehiculul s-a rasturnat.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei.
Englezii au aruncat in mare un cadavru luat de la morga, pe care l-au imbracat in uniforma de ofiter britanic, cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
Catastrofa s-a produs si din cauza unor defectiuni la pompele de ulei, care alimentau motorul cargoului. Nava s-a scufundat la ora 10:30 a zilei, iar elicopterele de salvare au ajuns la ora 16:00.
La prima sedinta pe care democratul Radu Berceanu a prezidat-o in calitate de vicepresedinte al Senatului, parlamentarii au reusit performanta de a nu vota nici macar ordinea de zi.
google-analytics.com